slusaonica01
livestream01

Radio Pag Veslacki kup

U organizaciji Hrvatskog veslačkog saveza, Veslačkog saveza Dalmacije, Veslačkog saveza Zagreb i Veslačkog kluba Pag, u subotu, 21. rujna održati će se 4. finale Hrvatskog veslačkog kupa u gradu Pagu. Finale Hrvatskog veslačkog kupa natjecanje je na kojem se susreću najbolje posade iz regionalnih kupova Miljenka Finderlea te Kupa Dalmacije, a predstavljaju ih najbolje tri posade iz svakog kupa, u izabranim disciplinama i kategorijama.

Veslači i veslačice, juniori i seniori, natječu se na stazi dužine do 2000 metara (ne manje od 1000 m), a veslači kadeti natječu se na stazi dužine do 1000 metara (ne manje od 500 m).
Pokrovitelji i suorganizatori finala Veslačkog kupa su Grad Pag i Turistička zajednica grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK