slusaonica01
livestream01

Radio Pag Osmerci na Pagu

U Paškom zaljevu, od plaže Zrće (start) do rive u gradu Pagu (cilj), u dužini oko 15 km, 22. rujna održat će se 2. Međunarodna regata „Osmerci na Pagu“. Pravo nastupa imaju sve prijavljene posade. Međunarodna veslačka regata Zrće -Pag idealna je za promociju Paga kao poželjne destinacije za dolazak veslača pa će i ove godine na regatu doći najbolji hrvatski veslači, uključujući i Damira Martina, osvajača svjetskih i olimpijskih medalja. Ujedno će regatama nazočiti i član svjetske veslačke federacije FISA budući je regata „Osmerci na Pagu“ sastavni dio veslačkog kalendara FISA-e.


Kako bi omogućili pratnji natjecatelja te svim ostalim gostima i žiteljima Paga što bolji pregled regate organiziran je besplatan prijevoz turističkim brodom Festini koji će biti u pratnji regate tijekom cijelog natjecanja. Ukrcaj svih zainteresiranih je u nedjelju, 22. rujna u 8:00 sati na Branimirovoj obali u Pagu, odnosno neposredno prije početka regate u 10.45 sati na plaži Zrće. Po završetku regate brod Festini će vratiti sve zainteresirane iz Paga na Zrće. Polazak broda planiran je u 15:00 sati s Branimirove obale u Pagu.
Organizatori Međunarodne regate "Osmerci na Pagu" su Veslački klub Pag, Hrvatski veslački savez, Turistička zajednica grada Paga, Grad Pag, Turistička zajednica grada Novalje i Grad Novalja. Sponzori su Festini, Pag Tours, Rowing shop, Solana Pag i Paška sirana.
Organizator pridržava pravo prilagođavanja satnice, ovisno o broju prijavljenih posada, vremenskih uvjeta tijekom održavanja natjecanja i drugih okolnosti.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK