slusaonica01
livestream01

Radio Pag Nordijsko hodanje vikend

Za vikend će se u Pagu, Dinjiškoj, Vlašićima i Šimunima održati "Nordijsko hodanje na mjesečevom otoku" na kojem će sudjelovati 50 nordijskih hodača. Prvog dana, u petak, 27. rujna, hodat će se stazom "Sunčani sat", koja počinje u Vlašićima, a završava kod građevine Sunčani sat.

Drugog dana, u subotu 28. rujna, na rasporedu su dvije staze, staza "Putovima Mentora", s početnom i krajnjom točkom u Dinjiški i staza "Zagrljaj kamena i vjetra". Trećeg dana, u nedjelju 29. rujna, iz Šimuna će se ići na sv. Vid, najviši vrh otoka Paga. Uz nordijsko hodanje, sudionici će imati priliku degustirati paške delicije, a navečer će biti zabavni program. "Nordijsko hidanje na mjesečevom otoku" organiziraju Turistička zajednica grada Paga i obrt Nordijsko hodanje.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK