slusaonica01
livestream01

Plava čistka 2018. u Vlašićima je uspješno odrađena. U eko akciji cišćenja uvale Vlašića na otoku Pagusudjelovalo je 30 sudionika, članovi i volonteri udruga eRIpio Rijeka, Crveni križ Pag, Volim Vlašići, volonteri i mještani.


U akciji su iz podmorja uvale Vlašića prikupljeni razni plaštični i metalni predmeti, automobilske gume, boce, vrećice, zaostali ribolovni alat, mreže, vrše te nasukana pedalina. Uređena je i očišćena plaža, pokošen prilaz plaži te posađeno cvijeće.
"Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u akciji, pokrovitelju Turističkoj zajednici Grada Paga, sponzorima akcije Soniku, Vinima otoka Paga, Restoranu-Pansionu Dupin. Vidimo se dogodine u isto vrijeme na istom mjestu," rekla je Ana Žunić, predsjednica udruge Volim Vlašići.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK