slusaonica01
livestream01

 grad novalja

Grad Novalja je među finalistima 15 gradova koji konkuriraju za ovogodišnje titule najboljih gradova u kategoriji gospodarstvo.

Rezultat je to zajedničkog izbora gradonačelnik.hr-a, Jutarnjeg lista i agencije Ipsos.
U grupi proračunskih pokazatelja koji su korišteni u rangiranju najboljih gradova u ovoj kategoriji su pokrivenost rashoda prihodima proračuna, udio poreznih prihoda u ukupnim prihodima proračuna i udio budžetskog izdvajanja za bruto plaće zaposlenih u gradskoj administraciji. Kad je u pitanju zaduženost gradova, uzet je obzir njihov indeks nezaduženosti.
Novalja se u prvi put u završnicu izbora plasirala zahvaljujući iznadprosječnim pokazateljima svih bitnih kriterija u ovome rangiranju. Pobjednik će biti poznat na svečanoj dodjeli u Šibeniku, 4. listopada.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK