slusaonica01
livestream01

island thunder novalja

Novalja je spremna za Island Thunder, Harley Davidson i koncert Psihomodo popa koji će se održati 05. listopada 2019. na Trgu Bazilike.


Jedinstveni zvuk Harley Davidson motora protutnjat će Novaljom u subotu 5. listopada, kada bi kolona bikera iz Udruge Dalmacija Chapter Croatia u 11 sati trebala stići u centar, na Trg Bazilike. Tamo će se zadržati sat vremena, pa će zainteresirani moći razgledati ove prepoznatljive američke ljepotane. U podne kreću prema trajektnom pristaništu Žigljen i u obilazak Barbata, a zatim će produžiti na sjeverozapad otoka, do Metajne koju krasi nevjerojatna prirodna ljepota. Bikeri će se nakon toga okrijepiti na ručku u restoranu Boškinac, a po povratku u Novalju predviđen je odmor i koncert kultnog hrvatskog benda Psihomodo popa. U nedjelju će bikeri upriličiti zajedničko fotografiranje na Trgu Bazilike, a nakon toga kreću prema plaži Zrće.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK