slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ugovor za Prosiku

Na Danima hrvatskog turizma u Iloku, između Grada Paga, kojeg je zastupao Davor Fabijanić, zamjenik gradonačelnika Grada Paga i Ministarstva turizma, kojeg je zastupao ministar turizma Gari Capelli, potpisan je ugovor o uređenju plaže Prosika u Pagu, vrijedan 310. 000 kuna.

Do potpisivanja ugovora došlo je nakon što je Grad Pag uspio u natječaju za dodjelu potpora temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini kojeg vodi Ministarstvo turizma RH. Sredstva osigurana Programom razvoja javne turističke infrastrukture namijenjena su javnom sektoru za uređenje plaža i kupališta, nastavak izgradnje, dogradnju, javnu turističku infrastrukturu u funkciji aktivnog turizma i drugo.
"Ulaganjem u projekte javne turističke infrastrukture podiže se kvaliteta ukupne turističke ponude, na zadovoljstvo turista i lokalnog stanovništva," rekao je ministar turizma Gari Cappelli.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK