slusaonica01
livestream01

 Novalja Harley i Psihomodo pop

Nakon uspješne turističke sezone, Grad Novalja i Turistička zajednica Grada Novalje i ove godine odlučili su njen kraj obilježiti uz pomoć ekipe Harley Davidson, a odazvalo se je preko 150 sudionika, vlasnika ovih najpoznatijih svjetskih motocikala te su odlučili ovog vikenda uživati u ljepotama i gastronomskim delicijama otoka Paga.


Prema riječima Mladena Jozića, iz udruge Dalmacija Chapter Croatia, koja organizira susret Island Thunder, sve počinje 04.listopada u Zadru, gdje se okupljaju vozači, a iduće jutro kreće se prema otoku Pagu. Kolona bikera u centar Novalje, na Trg Bazilike, stiže u 11 sati, gdje će se zadržati sat vremena kako bi svi zainteresirani mogli razgledati ove poznate američke ljepotane na dva kotača. U podne defile motorista kreće prema trajektnom pristaništu Žigljen, cestom na kojoj su se snimali promotivni filmovi za najjače svjetske marke automobila. Potom je predviđen obilazak Barbata i Kanjona Metajne, područja koje osvaja jedinstvenom ljepotom, „mjesečevim“ krajobrazom i suživotom surovog kamena i mora.
Po povratku u Novalju i kratkog odmora, bikeri će se okrijepiti ručkom u poznatom restoranu Boškinac, ponosu otočke i nacionalne kuhinje, koji je uvršten u Michelin Guide za Hrvatsku za 2019.godinu. Večernji program najavljuje koncert grupe Psihomodopop, kultnih glazbenika poznatih po tome što u svojim nastupima daju sve od sebe i podižu atmosferu do usijanja.
Nakon noćenja u Novalji, svi sudionici okupljaju se u nedjelju ujutro na zajedničkoj kavi, uz fotografiranje na trgu Bazilika, a nakon toga kreću prema plaži Zrće.
Ovi motocikli i njihovi vozači kamo god da dođu pobuđuju veliki interes javnosti, a u svijetu su iznimno popularne Harley Davidson manifestacije na kojima se oni okupljaju. Na tragu toga Novalje iduće godine priprema još veći susret Harlijevaca, a ovo atraktivno događanje želi poprimiti i jak internacionalni karakter.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK