slusaonica01
livestream01

U Kneževom dvoru održana je primopredaja uredskih prostora Ministarstvu pravosuđa RH. Na primopredaji su bili gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i Danijel Žutić, načelnik Sektora za pravosudnu infrastrukturu Ministarstva pravosuđa RH.


"Prostor je uređen prema svim našim zahtjevima," rekao je za RADIO PAG Danijel Žutić. "Svi uredi odgovaraju onome što je Ministarstvo pravosuđa tražilo od Grada Paga."
"Sada sud ima dobro uređene urede u Kneževom dvoru i drago mi je što se to uspjelo urediti i što je nadležna služba Ministarstva pravosuđa utvrdila kako smo napravili onako kako se od nas tražilo," rekao je gradonačelnik Fabijanić za RADIO PAG.
Kako je rekao gradonačelnik Fabijanić, stara zgrada suda bila je u lošem stanju. U njoj sud više nije mogao raditi i zbog toga je Grad Pag sudu predao prostorije u Kneževom dvoru. Na pitanje što će biti s nekadašnjom zgradom suda, gradonačelnik Fabijanić je rekao kako je ta zgrada u vlasništvu Republike Hrvatske i kako će Grad Pag krenuti u pregovore oko prepuštanja te zgrade Gradu Pagu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK