slusaonica01
livestream01

Radio Pag Papaya Zrce

Prve ovogodišnje zabave na Zrću počinju otvaranjem kluba Papaya 22. svibnja sa Summer Opening Festivalom koji je, kako kažu organizatori, simbol početka uzbudljive sezone i poziv svim domaćim posjetiteljima na zabavu na prvim After beach partyima u Hvatskoj.


Ove godine Papayi je stiglo veliko priznanje iz međunarodne zajednice. Klub Papaya je proglašen šestim najboljim klubom na svijetu prema DJ MAG -u, najutjecajnijem magazinu za elektronsku glazbu.
Rezultat natječaja temelji se na glasovima tisuća i tisuća klupskih ljubitelja iz cijeloga svijeta. Klubovi Calypso i Aquarius počet će s radom 31. svibnja Spring Break Europe Festivalom.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK