slusaonica01
livestream01

Radio Pag UHVDR a Pag

Članovi UHVDR-a Grada Paga otputovat će 18. listopada u Vukovar kako bi preselili suhozidni Zavjetni križ izgrađen nasuprot Vodotornja u Vatikanskoj ulici u Vukovaru. To je odlučeno na sastanku predsjedništva UHVDR-a Grada Paga kojem je predsjedao Davor Fabijanić, predsjednik UHVDR-a Grada Paga.

Zavjetni križ će se preseliti na zamolbu Grada Vukovara i branitelja Vukovara. U zamolbi se navodi kako Grad Vukovar realizira Projekt uređenja zelene površine u Vatikanskoj ulici te iz tog razloga treba izmjestiti Zavjetni križ. Predsjedništvo UHVDR-a Grada Paga moli branitelje, građane, a pogotvo sve one koji su sudjelovali na izgradnji Zavjetnog križa, da do 14. listopada 2019. potvrde svoj odlazak u Vukovar na brojeve 098/9297387, 098/9810613 i 098/813989. Predsjedništvo UHVDR-a Grada Paga se zahvaljuje članovima i svima koji će se odazvati na ovu akciju. Prije dvije godine branitelji iz Paga su u Vukovaru, od paškog kamena, izgradili suhozidni Zavjetni križ, kao simbol žrtve i patnje toga grada.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK