slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Kolan sadnice

Općina Kolan pridružila se Građanskoj inicijativi "Zasadi drvo, ne budi panj". Nabavljeno je oko 100 sadnica i kada se donese odluka o datumu sadnje, o tome će Općina Kolan obavijestiti javnost. U ovu inicijativu uključili su se brojni volonteri, škole, udruge, vrtići, općine i gradovi u Hrvatskoj.


"Želimo privući pozornost u pokušaju osvješćivanja da svaka osoba može zasaditi drvo bez tuđe pomoći. To neće spasiti svijet, ali možemo lokalno i namjerno djelovati. Vratimo Zemlji njezino," rekla je Mateja Angelina Kramar iz Varaždina, pokretačica Građanske inicijative "Zasadi drvo, ne budi panj".

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK