slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja Zazelimo Mozemo

U Gradskoj knjižnici "Ivan Palčić" u Novalji održana je početna konferencija u sklopu projekta "Zaželimo možemo" te su potpisani Ugovori o radu. Vrijednost projekta je 2.167.995.43 kuna. Projekt sufinancira Europska unija bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Grad Novalja, a partneri su Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb.

Cilj projekta je uključivanje žena u nepovoljnom položaju i socijalne isključenosti na tržište rada. Planirano je zapošljavanje 9 žena koje će brinuti o 40 korisnika starije životne dobi na području Grada Novalje. Krajnji korisnici svaki mjesec dobivat će pakete za osobnu higijenu i čišćenje. Grad Novalja se zahvaljuje svima koji su se odazvali na rad u ovom projektu koji, osim financijske pomoći, ima i humanitarni karakter.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK