slusaonica01
livestream01

 NK Pag slika 05

U subotu, 18. listopada s početkom u 16:00 sati, na Nogometnom igralištu Julovica odigrat će se nogometna utakmica NK Pag: NK Podgradina 2. županijske lige. Pažanima je pobjeda na domaćem terenu imperativ, a pozitivan rezultat uvelike bi olakšao praćenje vodećih klubova na ljestvici 2. županijske lige.


"Nakon par kikseva i velikih greški vjerujemo da je došlo i naših pet minuta. Naša publika je željna pobjeda i upisivanja bodova, a mi im to moramo omogućiti. Atmosfera u svlačionici je odlična unatoč rezultatima, idemo na sve ili ništa u subotu," - poručio je Mislav Radan - Miro, igrač NK Paga.
"Nismo se vratili da bi ostvarivali ovakve rezultate. Prošla sezona u drugoj ligi za nas je bila kao iz bajke, i mi želimo to ponoviti. Uz veliku podršku s tribina i malo sreće koja nas je prethodnih par kola zaobilazila, mogli bi postići željeni cilj,", rekao je Antonio Maržić koji navijače i ljubitelje nogometa poziva na podršku.
Daniel Persola i njegovi odabranici spremni su za utakmicu, te se žele iskupiti za sve propušteno do sada.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK