slusaonica01
livestream01

Radio Pag Grad Novalja Arburoza

U Novalji će se održati prezentacija projekta "Razvojni centar Ličko-senjske županije", kao središnjeg mjesta za budući razvoj poduzetništva u Ličko-senjskoj županiji. Prezentacija će se održati 21. listopada u Gradskoj knjižnici, Dalmatinska 16, s početkom u 10:00 sati.

Cilj prezentacije je predstaviti projekt Razvojnog centra Ličko senjske Ličko-senjske županije kao središnjeg mjesta za budući razvoj poduzetništva Ličko-senjske županije, s naglaskom na opis budućih usluga koje će Razvojni centar pružati. To su usluge poluindustrijskih postrojenja za preradu voća, povrća i ljekovitog bilja sušenjem, prerada voća u želirane proizvode i punjenje i prerada meda. Planirana je i uspostava centra za podršku investitorima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK