slusaonica01
livestream01

Radio Pag Prosika prodaja

Gradsko vijeće Grada Paga donijelo je Odluku o davanju ovlasti gradonačelniku Grada Paga Anti Fabijaniću za prodaju zemljišta u svrhu formiranja građevnih čestica na predjelu Prosika u Pagu.

Prema Odluci, gradonačelniku Grada Paga Anti Fabijaniću dana je ovlast da s vlasnicima zemljišta na predjelu Prosika u Pagu, na potezu od kat. čest. 12184 do kat. čest. 12209, sve k.o. Pag, radi formranja građevnih čestica sukladno Urbanističkom planu uređenja obalnog pojasa Prosika-Golija te usklađenja stanja u katastarskom operatu i zemljišnoj knjizi, sklopi ugovore o kupoprodaji građevnog zemljišta u vlasništvu Grada Paga. Zemljište će se prodati po cijeni od 1. 125 kuna po metru četvornom.
Vijećnik Željko Maržić (PSP) pitao je o kojem se točno zemljištu radi.
"Kako ne bi bilo zabune, želim znati o kojem se točno zemljištu radi," rekao je Maržić. " To pitanje postavljam jer želim znati ulazi li u to i zemljište koje je park uz plažu Prosika."
Pročelnica Ana Šupraha je rekla kako se ne radi o zemljištu uz plažu Prosika, nego o zemljištu u smjeru Lokunje. Prodat će se zemljišne čestice koje su vraćene u posjed Grada Paga. Naime, Grad Pag je, kao tužitelj, vodio nekoliko sudskih postupaka koji su se odnosili na predaju u posjed nekretnina na Prosici u vlasništvu Grada Paga, a ti postupci su okončani pravomoćnim presudama u korist Grada Paga.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK