slusaonica01
livestream01

Radio Pag Clanovi UHVDR Grada Paga u Vukovaru

Članovi UHVDR-a Grada Paga su, na poziv Grada Vukovara i branitelja, bili u Vukovaru kako bi premjestili suhozidni Zavjetni križ kojeg su prije dvije godine izgradili nasuprot Vodotornja u Vatikanskoj ulici.

Odluka o odlasku u Vukovar donesena je na sastanku predsjedništva UHVDR-a Grada Paga kojem je predsjedao Davor Fabijanić, predsjednik UHVDR-a Grada Paga. Zavjetni križ je preseljen jer Grad Vukovar realizira Projekt uređenja zelene površine u Vatikanskoj ulici. Članovi UHVDR-a Grada Paga su uspješno obavili posao zbog kojeg su došli u Vukovar. Paške branitelje su pozdravili gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i predstavnici branitelja iz Vukovara. Predsjedništvo UHVDR-a Grada Paga se zahvalilo svima koji su se odazvali na ovu akciju. Suhozidni Zavjetni križ izgrađen je od kamena koji je donesen s otoka Paga, a branitelji iz Paga su ga izgradili kao simbol žrtve i patnje Vukovara.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK