slusaonica01
livestream01

Radio Pag stete od vjetra

Grad Novalja obavještava poljoprivredna gospodarstva koja su prijavila štetu sukladno Javnom pozivu objavljenom dana 23. svibnja, kako je krajni rok za dostavu zahtjeva za naknadu štete 31. listopad ove godine.

Naime, gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo donio je Odluku o naknadi štete poljoprivrednim gospodarstvima koja su pretrpjela štetu uslijed olujnog i orkanskog vjetra dana 13. i 14. svibnja 2019. godine. Odobrava se isplata naknade štete u iznosu od 1,50 kn po čokotu vinove loze i 2,00 kn po sadnici povrtnih kultura. Naknade će se isplaćivati iz sredstava proračuna za 2019. godinu sa stavke Potpore za poljoprivredu, obrt, malo i srednje poduzetništvo. Nastala šteta nadoknadit će se poljoprivrednim gospodarstvima koja su u predviđenom roku, temeljem Javnog poziva za prijavu štete nastale uslijed olujnog i orkanskog vjetra, prijavila štetu na poljoprivrednim kulturama i koja su upisana u upisnik poljoprivrednih gospodarstava odnosno registrirani za poljoprivrednu proizvodnju. Sva poljoprivredna gospodarstva koja su prijavila štetu u predviđenom roku, zahtjeve za naknadu štete mogu dostaviti osobno u Pisarnicu Grada Novalje ili poštanskim putem na adresu: Grad Novalja, Upravni odjel za poslove lokalne uprave i samouprave, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 53291 Novalja, uz naznaku: „Zahtjev za naknadom štete“.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK