slusaonica01
livestream01

DVD Pag obuka

Članovi DVD-a Pag sudjelovali su u dvodnevoj radionici "Spašavanje u prometu 2019." koja je održana na Inženjerijskom poligonu "Cerovac" u Karlovcu.

Tema radionice bio je prikaz taktičkih zadataka s kojima se vatrogasna služba svakodnevno susreće na terenu. Na radionici je sudjelujelovalo 86 vatrogasaca, odnosno timovi iz 10 vatrogasnih zajednica s područja Hrvatske, tim iz Slovenije i tim Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije. Prvi dan radionice polaznici u grupama su prolazili četiri radne točke sa sljedećim temama: Spašavanje u prometu iz vozila na kosini, Spašavanje osoba u prometnoj nesreći iz vozila koje je ispod autobusa, Masovna nesreća na autocesti i Taktike gašenja požara vozila na alternativna goriva. Cilj radionice je bio razmjena iskustava među polaznicima i instruktorima te stvaranje podloge za izradu Standardnih operativnih postupaka na ovakvim tipovima intervencija.

FOTO: VZKŽ, JVPZG, D. Piškor.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK