slusaonica01
livestream01

Vatrogasci

Članovi DVD-a Novalja sudjelovali su u radionici "Spašavanje u prometu 2019". Radionicu vatrogasne službe organizirala je Udruga profesionalnih vatrogasaca Hrvatske, izvršni organizatori bili su Vatrogasna zajednica Karlovačke županije, Javna vatrogasna postrojba Grada Karlovca, Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba i Javna vatrogasna postrojba Grada Varaždina, a pokrovitelj je bila Karlovačka županija. Radionica je održana na Inženjerijskom poligonu "Cerovac".

Prvog dana polaznici su prošli edukativni dio, a drugog dana održana je vježba simulacije masovne prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo 20 vozila, među kojima je dio vozila sletio s ceste, a nekoliko vozila bilo je zahvaćeno požarom. Polaznici edukacije imali su zadatak stabilizirati vozila, izvući osobe, zbrinuti ih te ugasiti požar. U vježbi je sudjelovalo 105 vatrogasaca, odnosno timovi iz 10 vatrogasnih zajednica s područja Hrvatske i tim Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK