slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag STK Pag kineski trener

Kineski trener Zhou Hong iz Šangaja boravi u desetodnevnoj posjeti Stolnoteniskom kampu u Pagu, a u sklopu programa HSTS-a, sukladno sporazumu sa Veleposlanstvom NR Kine.

Kineskog trenera dočekala su djeca iz STK Pag, a pozdrave su mu uputili i ravnateljica OŠ Jurja Dalmatinca iz Paga, Željka Zubović te predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga, Jasna Magaš. Dogovoreni su svakodnevni četverosatni intenzivni treninzi u školskoj dvorani u Pagu, sa svom djecom iz škole Stolnog tenisa STK Pag. Domaćini su kineskog trenera upoznali s lokalnim običajima, a pokazat će mu i grad i otok Pag. U STK Pag navode kako su prvi dojmovi odlični, djeca će puno naučiti, treneri se dodatno educirati, a to je i smisao ovog programa.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK