slusaonica01
livestream01

stkzadar

Mali stolnotenisači STK Pag na 2. regionalnom turniru održanom ove nedjelje u Zadru, osvojili su 3 brončane medalje u kategorijama klinceze i klinci: VITA ORLIĆ, klinceza i PATRIK KUSTIĆ I FABIJAN BULJANOVIĆ, klinci.

Osim nagrađenih odličjima, nastupali su i Ivan Buljanović, Ante Paro i Ivano Citković u kategoriji klinci, gdje je međusobna set razlika odlučivala o prolazu dalje. U kategoriji najmlađih kadetkinja (NMK), nastupale su Antonija Paro-Vidolin, koja je prošla skupinu, ali je zapela u 1/8 finala, te Lucija Brkljača. Kod najmlađih kadeta (NMK) Filip Kustić je prošao skupinu i zapeo u 1/4 finala, isto kao i Dominik Draganić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK