slusaonica01
livestream01

Radio Pag KUD slika

Kulturno umjetničko društvo "Družina" poziva sve bivše i sadašnje članove folklora i "Robinje" na svečanu sjednicu društva.


Naime, ove godine Kulturno umjetničko društvo „Družina“ iz Paga slavi 70. godišnjicu rada. Proslava ove značajne obljetnice održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović . Svečana sjednica KUD-a „Družina“ s prigodnim programom i uručivanjem zahvalnica održat će se u petak, 22. studenog s početkom u 18.00 sati u prizemlju Kneževog dvora.
"Nadamo se da će našoj proslavi nazočiti predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, a očekujemo predstavnike Zadarske županije, Narodnog muzeja Zadar i gostujućih prijateljskih KUD-ova iz prijateljskih gradova Križevaca, Bogdanovaca i Kozarmislenya iz Republike Mađarske," rekao je Franči Bukša, predsjednik KUD-a "Družina".

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK