slusaonica01
livestream01

Radio Pag Pucki pivaci KBF

U Novalji će početak Došašća obilježiti Božićni koncert ansambla Pučkih pivača KBF-a pod umjetničkim vodstvom dr.sc. Joška Ćalete.

Koncert će se održati u petak, 29. studenoga u crkvi sv. Katarine s početkom u 19:00 sati. Joško Ćaleta, etnomuzikolog, glazbeni pedagog, kompozitor, producent i dirigent, odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobiti doprinos i zasluge u promociji hrvatske tradicijske kulture. Ansambl "Pučki pivači KBF-a" osnovan je 2018. godine pri Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Činili su ga isprva studenti KBF-a, polaznici izbornog kolegija "Interpretacija glagoljaškog crkvenog pučkog pjevanja", a s vremenom su se priključili i studenti s drugih sastavnica Sveučilišta.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK