slusaonica01
livestream01

Radio Pag zvonik ZC BDM

Na zvoniku Zborne crkve Marijinog Uznesenja u Pagu odvijaju se radovi na rekonstrukciji, a najviše se radi na popravku zvona.


"Dok traju radovi, zvona se neće moći koristiti," rekao je don Gašpar Dodić, paški župnik. "Zahvaljujem se Vladi Republike Hrvatske koja je financijski omogućila radove i gradonačelniku koji se u tome angažirao."
Prema planu, radovi bi trebali biti završeni do kraja godine, a financira ih Ministarstvo kulture RH u iznosu od 150.000 kuna.
U planu obnove zvonika za iduću godinu je sanacija krova, uređenje unutarnjih zidova i popravak drvenih greda. Nakon obnove, u planu je uređenje vidikovca na zvoniku.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK