slusaonica01
livestream01

Radio Pag Advent u Kolanu

Općina Kolan pripremila je bogat program za Advent. Program će početi 5. prosinca u 16: 30 sati u knjižnici Šime Šugar Ivanov radionicom za djecu povodom sv. Nikole.

Nakon toga, 6. prosinca u 15:00 sati je podjela poklona, sveta misa i paljenje broda u prigodi blagdana sv. Nikole. U prigodi blagdana sv. Lucije, 12. prosinca s početkom u 16:30 sati, bit će sadnja pšenice i čitanje Božićnih bajki. Na blagdan sv. Lucije, 13. prosinca s početkom u 17:00 sati, u svečanoj dvorani Općine Kolan održat će se lutkarska predstava "Bio jednom jedan..." Posjet djece obiteljskom domu Lanterna u Novalji predviđen je za 14. prosinac u 10:00 sati. Istog dana, 14. prosinca, s početkom u 18:00 sati, održat će se Adventska zabava, radionica s Djedom Božićnjakom, a na zabavi će nastupiti Duo Kumpanji. Bit će i prigodna gastro ponuda s kobasicama, kuhanim vinom i kolačima. Dan kasnije, 16. prosinca u 16: 30 sati, ukrasit će se bor u knjižnici, a 18. prosinca u 17: 00 sati ukrasit će se bor u zgradi Općine Kolan, a bit će i druženje s načelnikom Općine Kolan Marinom Pernjakom. Projekcija Božićnog filma u knjižnici bit će 19. prosinca u 16: 30 sati, a 20. prosinca u 18:00 sati je Advent u Madrama, u Park šumi, uz nastup grupe Duo Kumpanji, te gastro ponudu, kobasice, kuhano vino i kolače. Tijekom Adventa vozit će Božićni vlakić u Kolanu i Mandrama.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK