slusaonica01
livestream01

Radio Pag Poceo Advent u Drugom magazinu

U Drugom magazinu u Pagu u petak je počeo adventski program. Nakon dočeka Moto Božićnjaka u organizaciji MK "Paška bura", održan je program otvaranja "Radujmo se našoj ledenoj bajci – Advent u Pagu!".

U programu su sudjelovali polaznici Dječjeg vrtića "Paški mališani", članovi Akrobatskog rock and roll kluba "Bistra" i Udruge "Kissa". Na programu je bio vatromet i koncert benda Kumovi. Svakog dana do 6. siječnja, u sklopu Adventa, održavat će se koncerti, radionice, priredbe, predavanja i sportska događanja na raznim lokacijama u gradu. U subotu je, na Trgu Petra Krešimira IV., uz molitvu koju je predvodio paški župnik don Gašpar Dodić, upaljena prva adventska svojeća. U nedjelju je u Drugom magazinu održana radionica filcanja vune koju je vodila Nikol Jakopic Donadić. Adventski program se nastavlja koncertom grupe "Infišando" u srijeda, 4. prosinca u Drugom magazinu, a u petak, 6. prosinca je koncert Dječjeg zbora Vijolice. U subotu, 7. prosinca je paljenje druge adventske svijeće na Trg Petra Krešimira IV., a u Drugom magazinu bit će koncert "Dirty Harry banda".
U ponedjeljak, 9. prosinca, u Drugom magazinu je program "Dotaknimo čaroliju Božića!", Gradska knjižnica Pag-čitanje bajki za djecu školskog uzrasta, od 7 do 14 godina, i sve one koje voli bajke. U utorak, 10. prosinca u Drugom magazinu je nastup polaznika Akrobatskog rock and roll kluba "Bistra, a u petak, 13. prosinca održat će se program "Dobro nam došla naša sveta Lucija!"-dolazak svete Lucije uz nastup djece iz Dječjeg vrtića "Paški mališani" i OŠ "Jurja Dalmatinca".
U subota, 14. prosinca, u Sportskoj dvorani OŠ "Jurja Dalmatinca" održat će se Prvenstvo otoka Paga u stolnom tenisu. Istog dana, na Trgu Petra Krešimira IV. s početkom u 18:00 sati, je paljenje 3. adventske svijeće.
U Drugom magazinu je, od 20:00 sati, koncert grupe "Little sister".
Program Adventa se dalje nastavlja po sljedećem rasporedu:
Nedjelja, 15.12., 17:00 sati- Predavanje don Daria Tičića "Stari božićni obredi u paškoj Zbornoj crkvi, prije liturgijske reforme XX stoljeća", Knežev dvor,
Utorak, 17. 12. u 18:00 sati- Priredba "Božić s paškim mališanima" u Dječjem vrtiću "Paški mališani"
Srijeda, 18.12. Drugi magazin u 18:00 sati- Božićni ogledni sat Male škole Gradske glazbe Pag
Četvrtak. 19. 12. u 19:00 sati- "Božićna prognoza", priredba učenika OŠ "Jurja Dalmatinca" Pag, Dom kulture
Petak, 20.12. u 11:00 sati- Trg Petra Krešimira IV.
Božićni domjenak s građanima uz prigodni sajam prodaje suvenira i ukrasa Dječjeg vrtića "Paški mališani", OŠ "Jurja Dalmatinca" i SŠ "Bartula Kašića"
Petak, 20. i subota, 21.12.- Božićni humanitarni malonogometni turnir PAG 2019. u Sportskoj dvorani OŠ „Jurja Dalmatinca“
Subota, 21.12. u 18:00 sati- paljenje četvrte adventske svijeće na Trgu Petra Krešimira IV.
20:00 sati- Band iznenađenja u Drugom magazinu
Ponedjeljak, 23.12. u 19:00 sati- Božićni koncert Gradske glazbe Pag, Dom kulture
Subota, 28.12. u 19:00 sati- Božićni koncert u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja
20:00 sati Band "Zaratino" u Drugom magazinu
Subota, 4.01. 2020. u 20:00 sati u Drugom magazinu nastupa Duo Kumpanji
Klizalište u Drugom magazinu do 6. 01. 2020.otvoreno je od 16:00 do 22:00 sati, a petkom i subotom do 24:00 sata.
Pokrovitelji: Grad Pag, Turistička zajednica grada Paga, Čistoća Pag d.o.o., Komunalno društvo Pag, Pag II d.o.o.
U organizaciji sudjelovali: Dječji vrtić "Paški mališani", OŠ "Jurja Dalmatinca", SŠ "Bartula Kašića", Gradska glazba Pag, Župni ured Pag, Gradska knjižnica Pag i udruge Grada Paga.
Moto mreža d.o.o.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK