slusaonica01
livestream01

Radio Pag elektricno vozilo Pag

Tvrtka O-K-TEH isporučila je Čistoći Pag d.o.o. komunalno vozilo na električni pogon za prikupljanje krupnog (glomaznog) otpada na kućnom pragu u povijesnoj jezgri grada Paga kao i za prikupljanje selektivno sakupljenog otpada pravnih i fizičkih osoba.

Vozilo će značajno doprinijeti efikasnijem prikupljanju otpada, što će pomoći u ostvarenja cilja o selektivno sakupljenom otpadu od 50% u skladu s Planom gospodarenja otpadom.
Selektivno sakupljeni otpad kroz javnu uslugu davatelja javne usluge Čistoće Pag d.o.o. u 2018. godini iznosio je 16,50% po čemu se nalazi na drugom mjestu u Zadarskoj županiji i u samom je vrhu selektivno prikupljenog otpada u RH. Nabavu komunalnog vozila na električni pogon sufinancirao je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK