slusaonica01
livestream01

Radio Pag NK Pag Bozicni turnir

NK Pag, u suradnji s Udrugom mladih karnevalista "KOS" iz Paga i "Pulićovom dinastijom" iz Povljane, organizira 6. Božićni malonogometni turnir s humanitarnim karakterom.

Sva prikupljena sredstva na turniru namijenjena su Dječjem vrtiću "Paški mališani". Turnir će se održati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Jurja Dalmatinca u Pagu 20. i 21. prosinca od 15:00 sati. U školskoj dvorani bit će postavljen štand s jelom i pićem. Nakon oba dana turnira, u baru "Porta Salina" održat će se after party na kojem će nastupiti grupa "Batarele" i drugi izvođači, a i na zabavi u baru "Porta Salina" prikupljat će se sredstva za Dječji vrtić "Paški mališani".

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK