slusaonica01
livestream01

aaaRadio Pag NK Pag

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag 20. i 21. prosinca održat će se 6. Božićni malonogometni turnir koji je ujedno i humanitarna akcija jer su sredstva s turnira namijenjena Dječjem vrtiću "Paški mališani".

Turnir organizira Nogometni klub Pag u suradnji s Udrugom mladih karnevalista "KOS" iz Paga i "Pulićovom dinastijom" iz Povljane. Kotizacija po ekipi iznosi 300 kuna. Zainteresirani se mogu javiti na brojeve 095/370 6609 i 099/251 0415. Pomoći se može i uplatom na HR5024020061100123561. U školskoj dvorani bit će postavljen štand s jelom i pićem. Nakon oba dana turnira, u baru "Porta Salina" na Staroj rivi u Pagu održat će se after party na kojem će nastupiti grupa "Batarele" i drugi izvođači. I na zabavi u baru "Porta Salina" prikupljat će se sredstva za Dječji vrtić "Paški mališani".

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK