slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja odvodnja

Grad Novalja i komunalno društvo Komunalije d.o.o. obavještavaju građane da je sustav javne odvodnje otpadnih voda - kanalizacija na području Grada Novalja predviđen isključivo za prihvat sanitarnih (fekalnih) otpadnih voda. Na području Grada Novalje veliki broj stambenih i poslovnih objekata ima spojen sustav za oborinsku odvodnju (oluke i žlijebove s krovova) izravno u sustav kanalizacije suprotno Odluci o odvodnji otpadnih voda na području aglomeracije Novalja.


Kako sustav javne odvodnje otpadnih voda nije projektiran za prihvat oborinskih voda s krovova objekata, uslijed velikih kiša, pod pritiskom oborinskih voda koje ulaze u sustav, dolazi do izbacivanja šahti iz ležišta te izbijanja fekalnih voda na površinu.
Iz tog razloga sve korisnike se moli da u roku od 60 dana sve priključke oborinske vode (s krovova, dvorišta i sl.) koje su spojili na priključak kanalizacije – odspoje.
Po završetku ovog roka, djelatnici komunalnog društva i komunalno redarstvo započet će s kontrolom sustava odvodnje.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK