slusaonica01
livestream01

Radio Pag obavijest vlasnicima brodica 

Grad Pag obavještava vlasnike brodova da će se potpisivanje ugovora za korištenje vezova na lokacijama Katine, Mandrač i staro trajektno pristanište održati u Gradu Pagu, a ne u Županisjkoj lučkoj upravi u Zadru, kako je bilo najavljeno.


"Grad Pag je, u suradnji sa Županijskom lučkom upravom, dogovorio da se vlasnicima brodova kojih ima preko 400 u gradu Pagu, olakša kako bi se izbjegli troškovi odlaska u Zadar na način da će djelatnici Županijske lučke uprave doći u Grad Pag i s vlasnicima brodica potpisivati Ugovore o korištenju vezova. Potpisivanje Ugovora održat će se u prostorijama Gradske vijećnice u Gradu Pagu do kraja ove godine, a o točnom terminu Grad Pag će vlasnike brodica izvijestiti pravovremeno," rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK