slusaonica01
livestream01

Radio Pag Bozicni domjenak

U Pagu je, na Trgu Petra Krešimira IV., održan Božićni domjenak na kojem su sudjelovali polaznici Dječjeg vrtića "Paški mališani", učenici OŠ "Jurja Dalmatinca" i Učenička zadruga "Slani škoj" SŠ "Bartula Kašića". Brojne okupljene pozdravio je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić koji je svima poželio sretan Božić i sretnu Novu godinu. Paški župnik don Gašpar Dodić blagoslovio je jela.

Na domjenku su bili i zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš te predstavnici gradskih tvrtki i institucija. Organizator je bio Grad Pag, a pokrovitelji su bili Turistička zajednica grada Paga, Čistoća Pag d.o.o., Pag II i Komunalno društvo Pag.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK