slusaonica01
livestream01

bturnirnogomet

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Jurja Dalmatinca u Pagu održan je 6. Božićni malonogometni turnir koji je imao humanitarni karakter. Naime, sav prihod od turnira je namijenjen Dječjem vrtiću Paški mališani.

Članovi NK Pag su priloge za vrtić skupljali i na večernjim zabavama u baru "Porta Salina" koje su se održavale nakon natjecanja u sportskoj dvorani. Božićni malonogometni turnir organizirao je NK Pag, u suradnji s Udrugom mladih karnevalista "KOS" iz Paga i Udrugom "Pulićeva dinastija" iz Povljane. Na turniru je bila nazočna i Ljubica Fabijanić, ravnateljica Dječjeg vrtića Paški mališani.
Rezultat turnira:
1. Hajduk, Vlašići
2. Veterani NK Pag
3. "KOS" i "Pulićova dinastija"
Priznanje za Fair Play dobio je klub Mornar, Novalja, najbolji igrač je Jurica Sorić (Hajduk, Vlašići), najbolji strijelac je Frane Fatović (Hajduk, Vlašići) koji je dao 8 golova, a najbolji golman je Ivan Cindrić (Hajduk-Vlašići).

Foto: Ljubica Fabijanić

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK