slusaonica01
livestream01

Radio Pag Petar Graso u Novalji

Na Trgu bazilike u Novalji Petar Grašo priredio je veličanstven glazbeni doživljaj, koncert za pamćenje. Hladno i burno vrijeme nije omelo brojne ljubitelje dobre koncertne zabave i ljubitelje Grašove glazbe koji su se u velikom broju okupili u Novalji i potpuno popunili Trg bazilike.

A došli su s cijelog otoka, iz svih mjesta...Od prve do zadnje pjesme publika je pjevala s Grašom...Nizali su se hitovi, Ako te pitaju, Brod ljubavi, Fritula, Godine ljubavi, Idi, Jedina, Još uvik slipo virujen, Kad ostarim, Kada krenu vlakovi, Ko nam brani, Lakše mi je s njom, Ljubav jedne žene, Lomi me, Mjesec iznad oblaka, Moje zlato, More i ja, more i ti, Nisan više ja sa njom, Otkad nije mi tu, Voli me, Volim i postojim...Poseban doživljaj bio je kada je publika uključila i visoko podigla mobitele i zaigrala u ritmu glazbe...Bio je to koncert koji će se dugo pamtiti. Bio je zadovoljan i Petar Grašo.
"Uživali smo sinoć na prepunom trgu, Novalja i ja..Hvala vam," poručio je Grašo na svojo službenoj web stranici.

Josip Portada
Foto: novalja.hr

Radio Pag Graso publika

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK