slusaonica01
livestream01

Fešta od Maja 2019

U Novalji će se u subotu 27. travnja održati 15. Fešta od maja. Program će se održati na Trgu Bazilike, s početkom u 18,00 sati. Fešta od maja pravi je gastronomski užitak i već tradicionalna gourmet večer s atraktivnim zabavnim programom.

Ove godine bogata gastro ponuda spravljena vrijednim rukama novaljskih ugostitelja ponudit će janjetinu, paški sir, makarune u janjećem gulašu, tapase, crne njoke, rižoto s dagnjama i još mnoga ukusna jela. Zabavni dio Fešte pod maja počinje u 21:00 sat, a svirat će grupe Dalmatino i Hott Stuff. Organizatori su Udruga Obrtnika-Ceh ugostitelja Grada Novalje, TZ Grada Novalje i Grad Novalja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK