slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kos za kosarku Vlasici

Na ovogodišnjem natječaju HEP-a za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva „Svjetlo na zajedničkom putu“, između 1.165 valjanih prijava Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 278 udruga, ustanova i organizacija civilnog društva.

Za projekt „Energija radosti na igralištu mladosti“, udruga Volim Vlašići je u jakoj konkurenciji dobila donaciju u iznosu od 9.000,00 kn te je, uz pomoć HEP-a i Grada Paga, nabavila i postavila koš za košarku na sportskom igralištu u Vlašićima.
Ciljevi projekta:
-poticanje mladih i djece na bavljenje sportskim aktivnostima
-utjecati na kvalitetu života djece i mladih
-stvaranje sigurnih uvjeta na igralištu za djecu, mlade i roditelje
-poboljšana sportska infrastruktura i ostala ponuda za djecu i mlade iz Vlašića te posjetitelje i turiste
-zadovoljavanje potreba djece i mladih za sportom, zabavom, igrom i razonodom
"Ovim putem zahvaljujemo HEP-u i Gradu Pagu na donaciji te Mjesnom odboru Vlašići, članovima i volonterima udruge koji su nam pomogli postaviti koš u Vlašićima. Ovim projektom upotpunili smo sportske sadržaje u Vlašićima te vjerujemo da ćemo potaknuti djecu i mlade na bavljenje sportskim aktivnostima. Veseli nas da će ga koristiti i učenici naše područne Osnovne škole J. Dalmatinac u u sklopu tjelesnog odgoja, kao i ostali mještani, turisti i posjetitelji u Vlašićima. U planu nam je u skoroj budućnosti kompletno opremiti i urediti sportsko igralište te stvoriti sigurne uvjete za igranje; postaviti rasvjetu, mrežu za odbojku, ogradu i tribine te popraviti podlogu, golove i zaštitnu mrežu... Na taj način bi kod djece i mladih u današnje vrijeme interneta ponovno potaknuli "socijalizaciju uz loptu", košarka, nogomet, odbojka. Nadamo se da ćemo u tome imati potporu Grada Paga i Zadarske županije kao i ostalih sponzora i donatora," rekla je Ana Žunić, predsjednica udruge Volim Vlašići.

J.P./Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK