slusaonica01
livestream01

Radio Pag zbor iz Kine

U sklopu međunarodnog kulturnog projekta „Inicijativa: Pojas i cesta zagrijava srca“, u crkvi sv. Frane u Pagu održan je koncert dječjeg zbora „Wuxi Children's Pallace“ iz Kine.

Prije koncerta, članice i članovi zbora su, u koncertnim odorama, obišli srednjovjekovnu jezgru Paga, a na Trgu Petra Krešimira IV. su održali najavni program koncerta. Na koncertu su nastupili i gosti, zbor „Wuxi ZhideLingge“ iz Kine i Dječji zbor "Vijolice" iz Paga. Boravak članica i članova zbora „Wuxi Children's Pallace“ u Pagu, kao i koncert snimljen je za Kinesku TV. Organizatori i pokrovitelji koncerta bili su Turistička zajednica grada Paga i Grad Pag u suradnji s umjetničkom organizacijom Lovro&Nina.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK