slusaonica01
livestream01

beba kereke naslovna

Na ljetnoj pozornici u Novalji u nedjelju je odigrana pretposljednja predstava Novaljskog trijatra. Bila je to Beba Teatra Kerekeš. Ova komedija zabune premijeru je imala u lipnju 2022. i do sad je nagrađena na 2. Internacionalnom festivalu duodrame “Branko Gorčev” u Negotinu, Sjeverna Makedonija, gdje je Ljubomir Kerekeš dobio nagradu za najbolju mušku ulogu, i na XVI. Gumbekovim danima u Zagrebu gdje je posebno priznanje za ulogu Svjetlane Fufić zvane Beba pripalo Mirni Medaković Stepinac. Tekst i režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš koji je ulogu Malera odigrao maestralno do suza nasmijavši novaljsku publiku.


Svjetlane Fufić zvana Beba ima puno problema i dolazi kod psihologa po prvi puta. Nakon razgovora s publikom, koje doživljava kao ostale pacijente u čekaonici poznatog psihologa doktora Franje Šuškovića jednostavno ulazi u ordinaciju i započinje razgovor s čovjekom u bijelom. No on je samo maler i jedino što zna je da mora pomaljati ordinaciju. Bebin problem su, naravno, i bivši muževi, i tu se u tren nađe na poznatom terenu sa slučajnim psihologom s valjkom u ruci.
Ovogodišnji, 18. Novaljski trijatar završava u nedjelju 27. kolovoza predstavom Pračovjek karlovačkog Gradskog Kazališta Zorin Dom.

Elvis Šmit/Radio Pag

beba---kereke-naslovna
beba---kereke-3
beba---kereke-2

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK