slusaonica01
livestream01

Pračovjek

Predstavom "Pračovjek" karlovačkog Zorin Doma završen je ovogodišnji, 18. novaljski trijatar. Tijekom protekla dva mjeseca odigrano je 8 predstava koje je odabrao Goran Grgić umjetnički ravnatelj Novaljskog trijatra, koji je istaknuo na predstavljanju ovogodišnjeg izdanja novaljskog trijatra kako dugogodišnjim pratiteljima kazališnih predstava želi pokazati najbolje od ponuđenih putujućih družina, a glumcima pokušava osigurati najbolje uvjete za kvalitetnu glumačku izvedbu.


Monodrama "Pračovjek" hrvatska je adaptacija Broadwayskog hita “Defending the Caveman” autora Roba Beckera koja je do sad prevedena na 27 jezika. Na hrvatski "Pračovjeka" je preveo i prilagodio Peđa Gvozdić, glumac i redatelj koji ovim naslovom obilježava 10 godina umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu “Zorin dom”.
“Pračovjek” se bavi vječnom temom - rat spolova. Kroz mnoštvo duhovitih situacija i glumačkih transformacija, Peđa Gvozdić furioznom izvedbom prolazi kroz stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas uz smijeh otvarajući teme za neke buduće razgovore.

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK