slusaonica01
livestream01

na man is a island

U četvrtak je svečanom dodjelom nagrada završio 1. Festival turističkog i etno filma održan u Krku. Dvodnevni festival u programu je imao panel o održivosti otoka i prikazivanja filmova koji su ušli u uži krug za festivalske nagrade te panel „Turizam i baština“, a okupio je turističke djelatnike, filmaše, fotografe, novinare i etnologe.

Prvo izdanje TEF-a je ispunio očekivanja organizatora i pokazao se projektom koji uz okupljene filmove turističkog i etno sadržaja omogućuje razmjenu iskustva koja dovode do novih saznanja i mogućnosti u produkciji turističkih i etno filmova te kroz njih valorizaciji hrvatske baštine.
Dobitnici Grand prix nagrada festivala su:
Grand prix festivala za dokumentarno – turistički film: „Kopački rit – Blues delte“ – TZO Bilje
Kategorija turistički film Grand Prix publike – „Come home“ – TZO Konavle – Cavtat
Kategorija turistički filma Grand Prix festivala – „City is a stage“ – TZG Šibenik
Kategorija etno Grand Prix publike – „Lastovski poklad“ – TZO Lastovo
Kategorija etno Grand prix festivala – „Didi s Kamešnice“ – TZG Sinja
U konkurenciji više od 100 filmova film „No man is an island“ realiziran u suradnji TZ grada Paga, TZ grada Novalje, TZ općine Kolan, TZ općine Povljana i TZ Stara Novalja podijelio je 3. nagradu festivala sa filmom „Otok Pašman“.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto:Screenshot filma „No man is an island“

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK