slusaonica01
livestream01

Izlozba BL

U srijedu 19.7.2023. u 21:00 sati u crkvi Svetog Jurja otvorenje je izložbe slika "Na drugoj strani Mjeseca" Biserke Ladišić. Biserka Ladišić rođena je u Zagrebu 1972. godine. Završila je Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn, aranžersko-scenografski odjel. Živi u Samoboru, a radi u Zagrebu. Članica je Udruge sportskog turizma "Pag MareMonti"

 

Slaven Jurić, mag.educ.art. u predgovoru o izložbi "Na drugoj strani Mjeseca" kaže: "Njene slike su individualni odraz doživljaja s pogledom na mitsku planinu Velebit, azurno plavo Jadransko more, oštre stijene koje su tako jedinstvene za otok Pag i paško nebo.
Svaka slika je priča za sebe.
U ovim slikama osjećamo duh prošlosti, poseban doživljaj vizura koje je samo priroda oblikovala kao i senzacionalan doživljaj mjesečevog otoka, Paškog zaljeva i kamenog grada Paga."
Izložba je otvorena svakodnevno od 20.7. do 28.7. u vremenu od 10:00 do 12:00 sati i od 20:30 do 23:30 sati.

Radio Pag izvor: "Pag MareMonti"

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK