slusaonica01
livestream01

tea kulaš

U četvrtak, 20. srpnja, u povljanskoj crkvi Sv. Jurja nastupa Tea Kulaš na orguljama. Tea Kulaš, rođena je u Zadru 1994. orguljašica je i muzikologinja s magistarskim diplomama Muzičke akademije u Zagrebu. Osnivačica i umjetnička voditeljica Zadar Organ Festivala te Umjetničke organizacije Zara.


Na programu koncerta u crkvi Sv Jurja u Povljani su djela Johanna Sebastiana Bacha, te hrvatskih kompozitora Albe Vidaković, Franje Lučića i Krste Odaka.
Nakon Povljane Tea nastupa u rodnom Zadru u Sv Donatu 25. srpnja, zatim slijede gostovanja u Krku te u Italiji i Grčkoj, a nakon toga se vraća u Zadar na 5. Zadar Organ Festival.
Koncert u organizaciji Općine Povljana i TZ općine Povljana počima u 21 sat.

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK