slusaonica01
livestream01

novalja izložba najava

Grad Novalja i Turistička zajednica grada Novalje proslavit će 70.godina organiziranog turizma. Dvodnevni događaj, koji će se održati 24. i 25. listopada, okupit će stručnjake, predstavnike lokalne samouprave i poduzetnike koji će razgovarati o ključnim pitanjima turizma u novom desetljeću. Program će započeti izložbom “Mi i naši gosti” u Gradskom muzeju Novalje, uz klapsku pjesmu i gastro prezentaciju “Novaljska tavula”.

Središnji događaj je konferencija TURIZAM 2030 koja će se održati u Kulturnom centru Gozdenica. “Ova obljetnica nije samo proslava prošlosti, već i korak prema zajedničkoj budućnosti. Kroz dva panela raspravljat će se o održivosti, inovacijama i digitalnoj transformaciji turizma“, rekao je gradonačelnik Grada Novalje Ivan Dabo. Na konferenciji će, između ostalih, govoriti ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, župan Ličko-senjske županije Ernest Petri i zastupnica u Europskom parlamentu Sunčana Glavak. Tema će obuhvatiti održivi turizam, zelenu i digitalnu tranziciju te budućnost turizma u kontekstu europskih fondova i novih zakona. Održat će se i dodjela priznanja “Cvet arburože” za najveća postignuća u turizmu grada Novalje. Svečanost će završiti koncertom Petra Dragojevića na Trgu Bazilike.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK