slusaonica01
livestream01

KARNEVAL KOLO

U organizaciji Grada Paga, u subotu 13. siječnja 2024. godine počeo je tradicionalni Paški zimski karneval maškaranim tancima u II Magazinu soli gdje su sve ljubitelje karnevala zabavljati izvrsni Zaratino bend. Karnevalski tanci potrajat će sve do kraja ovogodišnjeg karnevala – 13. veljače 2024. godine. Ljubitelje karnevala u II Magazinu soli zabavljat će Bracera bend, Magazin, duo Kumpanji, grupa Koktelsi, klapa Sol i grupa Kanela.

Svi maškarani tanci u II Magazinu soli počinju u 21 sati. Za najmlađe ljubitelje karnevala organiziran je dječji program i maškarani tanci 28. siječnja i 4. veljače 2024. godine u II Magazinu soli s početkom u 15.00 sati.

U nedjelju, 11. veljače, po tradiciji kreće karnevalska povorka s trajektnog pristaništa do središnjeg gradskog trga gdje će se održati primopredaja vlasti i podići karnevalski barjak. Karnevalski program započet će paškim kolom na glavnom gradskom trgu koje će se plesat sva tri dana trajanja tradicionalnog paškog karnevala. Zadnjeg dana karnevala, u srijedu 14. veljače, kreće pogrebna povorka od Doma kulture do Pijace gdje će se pročitat oporuka i nakon toga, na gradskom mostu, spaliti Marko.

Maskirajte se, dođite i zabavite se jer karnevalsko ludilo u Pagu kreće!

Foto Elvis Šmit

KARNEVAL-KOLO
karneval-plakat
karneval-IMG0806
karneval-IMG0861

karneval plakat

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK