slusaonica01
livestream01

razgledavanje izložbi

Turistička zajednica Grada Paga poziva Vas na besplatno razgledavanje izložbi u gradu Pagu, u petak, 26. siječnja 2024. godine od 18 do 21 sat.

 

Svi zainteresirani moći će razgledati Galeriju paške čipke, Etno kuću KUD-a Družina, izložbu Bartula Kašića na Trgu Petra Krešimira IV, Stalni postav izložbe solarstva u I Magazinu soli te Stalni postav izložbe crkvene umjetnosti u Benediktinskom samostanu sv. Margarite u Koludraškoj ulici. U Srednjoj školi Bartula Kašića u vremenu od 17 do 20 sati održat će se manifestacija „Muzeji i nova publika” u sklopu koje će prof.dr.sc. Ivo Fabijanić održati znanstveno-popularno predavanje „Boli li nas više kada na ranu stavimo sol ili papar?” s početkom u 17.15 sati.

Turistička zajednica Grada Paga zadnjih nekoliko godina u gradu Pagu organizira besplatno razgledavanje izložbi, a galerije i stalni postavi zadnji petak u siječnju otvaraju svoja vrata posjetiteljima.

„Noć muzeja“ je manifestacija koju od 2005. godine organizira Hrvatsko muzejsko društvo, a ove godine održat će se devetnaesta po redu.

 TZ grad Pag

Noc muzeja Pag plakat

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK