slusaonica01
livestream01

19. trijatar naslovnica

Novaljski trijatar već 19. godinu predstavlja kazališnu oazu na jadranskoj obali, donoseći tradiciju i suvremenost u jedinstvenom kazališnom prostoru.

 

19. izdanje Novaljskog trijatra otvara Trupa OvoOno predstavom Ubu Ovo Ono. Putujuća kazališna trupa OvoOno zavidnih glumačkih i glazbenih vještina pokušat će odigrati apsurdni dramski tekst „Kralj Ubu“ autora Alfreda Jarryja. Zbog prepirki i nadmetanja unutar trupe, ovaj put možda nećete saznati kako se iz okova Tate Ubuja oslobodio Satnik Sprdnjak, ali zato možete svjedočiti njihovom veličanstvenom neuspjehu.
Predstava je nastala kao diplomski ispit Katarine Krešić na studiju produkcije scenskih i izvedbenih umjetnosti na Akademiji dramske umjetnosti pod mentorstvom red. prof. art. Snježane Banović. Autor dramskog predloška je Vid Lež, režiju potpisuje Dražen Krešić, Katarina Krešić je producentica i dramaturginja, a u predstavi igraju: Domagoj Ivanković, Igor Jurinić, Maruška Aras, Luka Knez, Tea Harčević, Goran Vučko / Ivan Simon
Ovogodišnji Novaljski Trijatar će se održati na Ljetnoj pozornici Novalja od 7. srpnja do 25. kolovoza 2024. godine. Svaku nedjelju u 21 sat publika će imati priliku pogledat zanimljivu predstavu. Ovo ljeto to su:
7. srpnja - Trupa OvoOno // Ubu Ovo Ono
14. srpnja - Kazalište Lectirum // Sretni ljudi
21. srpnja Gala teatar// Otvoreni brak
28. srpnja Teatar Erato // Čaje život vengo..
4. kolovoza B GLAD Produkcija // Kad udari južina
11. kolovoza GK Scena Gorica // Žene na rubu
18. kolovoza GD Histrion // Dvosjed za troje
25. kolovoza Kazalište Moruzgva // Prekid preko veze

19. trijatar

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK