slusaonica01
livestream01

brudit

Pag je grad bogate ribarske tradicije, a gastronomski djelić te tradicije prezentirat će se na ribarskoj fešti u organizaciji STK Pag.


Ribarska fešta na paškoj rivi u organizaciji Stolnoteniskog kluba Pag i prijatelja održat će se u srijedu, 17. srpnja na Branimirovoj obali u Pagu s početkom u 20 sati. Organizatori vas obavještavaju da "Članovi Stk Pag i prijatelji, iskusni u iću i piću, a još iskusniji u pripremanju morskih delicija, večeras na gradskoj rivi, od 20h, pripremati će dagnje na buzaru, rižoto od sipa te pečene skuše i škrpine. Dođite i uživajte u ribljim specijalitetima uz klapu Galijota."
Za glazbeni ugođaj ribarske fešte pobrinut će se članovi klape Galijota.
Pokrovitelj ribarske fešte je Turistička zajednica Grada Paga/Pag Tourist Board

Elvis Šmit/Radio Pag; Foto TZ Grad Pag

brudit
ribari
ribarska-feta
galijot

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK