slusaonica01
livestream01

14 IMG 1169

Velikom, dvodnevnom, rock feštom najveća hrvatska craft pivovara Medvedgrad proslavila je 30. rođendan.
Nakon prošlogodišnjeg, vrlo uspješnog izdanja, vidi se da je netko sjeo, promislio i donio odluke koje su ovaj festival učinile još boljim. Dobar raspored štandova, povoljne cijene piva i kvalitetan izbor street fooda su postavile kvalitetan temelj dobroj zabavi. Vođeni razgled pogona s Gričkom vješticom dobar je uvod u večernji program.


Petak su otvorili riječki Jonathan koji su i prošle godine na ovoj istoj lokaciji bili izvrsno primljeni. Energičan nastup i reakcija publike potvrdila je da je Jonathan spreman i za puno veče festivalske pozornice. Nakon Jonathana na pozornicu je izašli su Goran Bare i Majke. Rođen za suze i Ljubav krvari otvorili su setlistu i do završnih A ti još Plačeš i Noćas prolazim rijeku izmjenjivale su se pjesme iz svih dijelova njihove bogate karijere. Majke i dalje zvuče moćno, a Bare je bio u svom izvrsnom izdanju, bez skretanja u duge govore, koncentriran na pjesme.
Let 3 kao da se vratio u 2005. godinu i dugu turneju promoviran ja Bombardiranja Srbije i Čačka koja ih je ostavila iscrpljene. Nakon prošlogodišnjih nastupa koji su prštali snagom ovdje su na početku zvučali kao da su došli odradit gažu i skupit se na doma. Ipak prema kraju nastupa kao da su se trgnuli, omađijali publiku i sebe i nastavile svirati punom snagom do dugo u noć.
Subota nam je donijela Savršene marginalce, Kojote, Juru Stublića i Film i Pips Chips & Videoclips. Hladno pivo vraćeno na početak karijere ipak nije uspjelo pokrenuti uglavnom sad starije fanove u divlji pogo kao u Tvornici pred pola godine, ali je pokrenulo zborsko pjevanje koje će obilježit subotnji program. Od Savršenih marginalaca, preko Kojota, koji su izveli best of program i Jure Stublića do Pipsa koji su večer završili sa Dinamo ja volim raspoložena publika se napjevala zajedno sa izvođačima. Poznata imena s setlistama punim hitova dovela su publiku do navijačke ekstaze.
I zato što možemo poželit na kraju? Možemo poželit i da nam iduće godine rodi žito, pardon ječam, pa da se ponovo okupimo na ovom izvrsnom festivalu.

Elvis Šmit/Radio Pag

26-IMG3491
25-IMG1237
24-IMG1318
23-IMG1324
22-IMG3463
21-IMG1382
20-IMG1384
19-IMG3457
18-IMG3441
17-IMG1462

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK