slusaonica01
livestream01

klapa sol 1

Klapa Sol predstavila je pjesmu "More mojih orgulja" na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Na 26. Večerima dalmatinske pisme, klapa Sol izvela je svoju novu pjesmu "More mojih orgulja", koja je osvojila treću nagradu publike. Pjesmu je napisao Branko Barbir, a na aranžmanu je radio Robertom Grubišićem. "'More mojih orgulja' inspirirana je fenomenom Morskih orgulja u Zadru", otkrio je autor glazbe i stihova.
Branimir Barbir iz klape Sol o inspiraciji iza pjesme rekao je da kao što more u Morskim orguljama u Zadru stvara melodije koje rado dolaze slušati ljudi iz cijelog svijeta, tako i ljubav u njemu i klapi sklada i kreira najljepše pjesme i okvire života.
Klapa Sol inspirirana zadarskim morskim orguljama na ovogodišnjem festivalu Večeri dalmatinske pisme oduševila je publiku koja ih je i nagradila. Klapa s Paga zahvalna je svima, a posebno njihovom fan kluba koji ih je došao poslušati i podržati u Kaštel Kambelovcu.
Lyrics video za pjesmu uključuje nekoliko fotografija poznatog zadarskog fotografa Filipa Brale, koji je ljubazno ustupio svoje radove za ovaj projekt. Barbir je dodao: "Ovaj lyrics video ujedno je i lijepa razglednica grada Zadra."

Izvor: Scardona, Fotografije: klapa Sol

>>>POSLUŠAJTE NOVU SKLADBU! More mojih orgulja<<<

 

klapa sol 2

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK